Marktplaats

Seo Webteksten Marktplaats

 

Welkom op de seo webteksten marktplaats. Hier kunt u bestaande webteksten kopen en verkopen. Dit kunnen teksten zijn die u nog heeft liggen van een project die u nog nooit heeft afgemaakt of doordat u zelf webteksten schrijft en nog teksten heeft liggen die u de verkoop in wilt doen. Tevens wanneer u op zoek bent naar goeie seo webteksten kunt u die hier vinden.

 

Hoe plaats ik een verkoop?

 

U kunt een seo webtekst aanbieden door u te registreren en hieronder uw advertentie te plaatsen. In deze advertentie plaatst u een directe betaallink voor uw seo webtekst. Deze betaallink moet gemaakt worden met een betaallink van paypro.nl. (andere betaallinks worden verwijderd).

Beschrijf zo goed mogelijk de inhoud van uw seo teksten/teksten. Denk aan het aantal woorden, het onderwerp van uw tekst en of uw tekst eerder online heeft gestaan. Op het moment dat er iemand geintereseerd is in uw seo tekst moet men deze tekst direct kunnen betalen en downloaden.

 

Seo webtekst kopen

U vind hier tal van seo webteksten die te koop zijn. Door op de betaallink te klikken kunt u de seo webtekst direct downloaden. Op het moment dat u besluit een seo webtekst te kopen dient u eerst te reagereren op de advertentie met ”Ik koop deze seo webtekst” Dit om dubbele verkopen te weren. Klik op de betaallink van de seo tekst, betaal de tekst en downlaod uw tekst.

Geef een reactie